Cautare

3801 de rezultate pentru "stirile unu tv deva 02 10 2010 09 10 2010" (3.63 secunde)
Se spune, neoficial, si caa pedistii au invocat chiar renegocierea protocolului Aliantei, promitind participarea pe liste comune la alegeri si impunerea raportului de "unu la unu" pe viitoarele liste parlamentare.
Presedintele ardelenilor a vorbit si despre problemele ce il implica pe fostul goalkeeper al ardelenilor, Giedrius Arlauskis si l-a acuzat pe acesta ca a prezentat niste informatii false.
Schimbaram fo trei presedinti, unu' fiind apropiat al lu' matele, Ion Iliescu, altu', Emil Constantinescu, propovaduia marxism-leninismul ori socialismul stiintific, dracu' sa le ia, ca cine le mai stie acu', in capitalism, iar ultimu', Basescu-marinaru', cica avea discutii private cu baiatii lu' matale cu ochi albastri prin voiajele lui peste mari si tari.
Unu, doi, trei si... ... unu, doi, trei... ah! Ce ameteala, ce aer ciudat - probabil pentru ca lipsesc betoanele si blocurile inalte de la capitala -, ce miros (aoleu, e de la o vaca!
Peste 100 de elevi ai unei scoli din judetul Bacau au fost relocati deoarece cladirea in care invatau era incadrata in categoria de risc seismic unu.
- neinceperea pana la aceasta data a tronsonului de autostrada Deva-Orastie.
"Intrucat, prin succesul de la Curtea Constitutionala din 20 aprilie 2010, am recastigat un drept si anume dreptul de a fi ales prevazut de Art. ... Am locuit timp de 14 ani la Deva, foarte aproape de aria de cuprindere a Colegiului nr.
De asemenea, oficialul MEC a numit si cateva zone unde vor fi operate inchiderile, cum ar fi Baia-Mare, Deva, Bucovina, cunoscute pentru exploatarea minereurilor neferoase sau aurifere, precum si minele de carbune de la Ploiesti.
Noul proiect de act normativ initiat de reprezentantii MEC prevede o suplimentare a numarului de disponibilizari la Minvest Deva cu aproximativ 120 de persoane, potrivit directorului general adjunct al Directiei Generale Resurse Minerale din cadrul MEC, Ion Stanciu.
Potrivit Mediafax, autoritatile estimeaza ca lucrarile la Autostrada Soarelui se vor incheia in 2010. ... Tronsonul de autostrada Drajna-Fetesti face parte din Coridorul IV pan-european, care traverseaza Romania pe traseul Nadlac - Timisoara - Lugoj - Deva - Sibiu - Pitesti - Bucuresti - Cernavoda - Constanta.
Potrivit reprezentantilor companiei, in Miercurea Ciuc, lucrarile la centrul comercial Csiki Plaza sunt in derulare, iar la sfarsitul anului 2010 va fi finalizat si mall-ul din Hunedoara. ... Plaza Romania intentioneaza sa achizitioneze noi terenuri in Ploiesti, Pitesti si Deva.
In 2010, poate, vor incepe lucrari legate concret de constructia acestei autostrazi, care, probabil, vor dura trei-patru ani.
A doua, Hidroenergetica, va cuprinde centralele termoelectrice Electrocentrale Deva, Electrocentrale Bucuresti si restul centralelor hidroelectrice, inclusiv Portile de Fier de pe Dunare. ... Decizia privind aceste fuziuni se va lua in cadrul Adunarilor Generale ale Actionarilor companiilor, programate pentru 19 noiembrie 2010.
Pe teritoriul Romaniei traseul va avea doua direcții, una spre portul Constanța, pe ruta Oradea - Arad - Timisoara - Lugoj - Deva - Sibiu - Pitesti - Bucuresti - Constanta si una spre frontiera romano-bulgara la viitorul pod peste Dunare de la Calafat-Vidin, pe ruta Oradea - Arad - Timisoara - Lugoj - Drobeta Turnu Severin - Vinju Mare - Calafat, care are posibilitatea prelungirii proiectului Via Carpatia spre frontiera sudica a Uniunii Europene.
Ce va fi in 2010? Anul politic 2010 va fi, cred, dominat de doua procese. ... Oportunismul va fi caracteristica principala a actiunii PD-L in 2010 si in anii urmatori. ... In plan economic, 2010 va fi anul varfului de criza in Romania.
Cand toata lumea se pregateste de Craciun, in fine, Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010. Proiectul de buget pentru 2010 a fost depus la Parlament, joi seara, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta, au declarat surse oficiale.
Senatul ar urma sa primeasca pentru anul 2010, conform discutiilor de la Ministerul Finantelor, un buget cu 65 de milioane de lei mai mic fata de cel pe care senatorii reuniti in plen il adoptasera.
Presedintele Traian Basescu a trimis vineri Parlamentului o cerere de reexaminare asupra legii privind prelungirea pana la finele lui 2010 a termenului de acordare a contravalorii in lei a trusoului pentru nou-nascuti. ... 5/2010 pentru modificarea art.
Creditat cu circa 35% din increderea publicului si pe fondul victoriei lui Traian Basescu la prezidentiale (50,33% din voturi fata de 49,66% Mircea Geoana), PDL incepuse anul 2010 in forta.
La inceputul anului 2010, nivelul salariului brut al unui viceprimar era de 4.948 de lei. De la 1.07.2010 si pana la 31.12.2010, potrivit Legii nr.
google-analytics.com